Untitled-06

HIGH RISE APARTMENT S20319

The interior design of this apartment focuses on creating an element of surprise, at  gradually exposing different panoramic views on entering this high-rise apartment. The open-plan kitchen, living & dining space is partially segregated by clean monolithic masses that define each space. The bedrooms are imperceptibly tucked away on either side of the open plan to create a sense of privacy. Solid curved wooden masses form a tunnel-like corridor that leads to the living area where magnificent views of Manuel Island and Valletta are revealed. 

Project - High-rise apartment interior design

Location - Gzira, Malta

Year completed - 2019

Photographer - Edward Coppini

S9 plan for web-page-001 (6)

Untitled-22

Untitled-23

Untitled-21

Untitled-20

Untitled-18

Untitled-17

Untitled-16

Untitled-13

Untitled-12

Untitled-11

Untitled-01

Untitled-10

Untitled-07

Untitled-08

Untitled-05

Untitled-04

Untitled-03

Untitled-02

  • Instagram - Parallel Architects
  • Facebook - Parallel Architects
  • LinkedIn - Parallel Architects

Copyright © 2020 PARALLEL ARCHITECTS. All Rights Reserved. Contact - email: info@parallelarchitects.com. 194/4, Merchants Street, Valletta, Malta. Via Piolti de’ Bianchi 27, 20129 Milano, Italy.