Parallel Architects Valletta, Malta

STEEL +TIMBER

Designed to fit in merely a 1.5m x 1.5m opening the staircase is composed of two contrasting but complementing parts; the lower part which is solid, bold and movable and the upper part perforated, minimal, suspended and fixed. With the lower part being movable the user has the option to tuck the lower part under the other therefore reducing the total foot print of the staircase at the lower floor.

Project - Staircase Design

Location - Swieqi, Malta

Year completed - 2015

Photographer - Peter Mercieca

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

  • Instagram - Parallel Architects
  • Facebook - Parallel Architects
  • LinkedIn - Parallel Architects

Copyright © 2020 PARALLEL ARCHITECTS. All Rights Reserved. Contact - email: info@parallelarchitects.com. 194/4, Merchants Street, Valletta, Malta. Via Piolti de’ Bianchi 27, 20129 Milano, Italy.