Parallel Architects Valletta, Malta

REALM ENTERTAINMENT

A raw finish with exposed concrete ceilings & services and timber cladded walls are complimented with suspended acoustic white panels.  An array of suspended linear light fittings float above the workstations and define the circulation spaces. Two wooden portals one at each end of a wide corridor are intersected by a 15.5m suspended linear light fitting making this space an interesting backbone to the functional flow of the entire office.

Project - Office Interior

Location - St Julians, Malta

Year completed - 2016

Photographer - Luca Noto

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

Parallel Architects Valletta, Malta

  • Instagram - Parallel Architects
  • Facebook - Parallel Architects
  • LinkedIn - Parallel Architects

Copyright © 2020 PARALLEL ARCHITECTS. All Rights Reserved. Contact - email: info@parallelarchitects.com. 194/4, Merchants Street, Valletta, Malta. Via Piolti de’ Bianchi 27, 20129 Milano, Italy.